راهکارهای جالب برای آشپزی

آموزش و دستور تهیه انواع غذاها

راهکارهای جالب برای آشپزی

آموزش و دستور تهیه انواع غذاها

با من همراه باشید تا شما را با دنیای اشپزی آشنا کنیم.

  • ۰
  • ۰

شاید فکر کنید که با ماکارونی فقط می­توان ماکارونی ساده، پاستا و یک نوع سالاد درست کرد. اما جالب است که بدانید با ماکارونی می­توان بیش از 50 نوع غذا و سالاد درست کرد! در این مقاله قصد داریم چند نوع سالاد ماکارونی و غذا آموزش دهیم.

سالاد ماکارونی ساده:

مواد لازم: یک بسته ماکارونی فری یا پیچ – 400 گرم کالباس 300 گرم خیار شور یک پیمانه هویج پخته شده 5 عدد تخم مرغ پخته شده 1.5 پیمانه سس مایونز 5 عدد سیب زمینی پخته شده یک پیمانه نخود سبز پخته شده 1.5 پیمانه پیازچه خرد شده نصف پیمانه روغن زیتون – نصف پیمانه آبلیمو- مقداری نمک و فلفل

تخم مرغ پخته شده، سیب زمینی پخته شده، هویج پخته شده، کالباس، پیازچه و خیارشور را به صورت مربع­های کوچک خرد کنید. در ظرف جداگانه، سس، آبلیمو و روغن زیتون را مخلوط کنید. سیب زمینی و ماکارونی پخته شده را به این ترکیب اضافه کنید و بعد از هم زدن، بقیه مواد را آرام آرام به آن بیفزایید. هنگامیکه همه­ی مواد مخلوط شد، چند تکان به ظرف بدهید تا مواد کاملا جا به جا شوند. به مدت نیم الی یک ساعت مواد را داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود. در آخر مقداری سس روی سالاد بریزید.

سالاد ماکارونی با کرفس:

مواد لازم: 200 گرم ماکارونی حلزونی یا حلقوی - 5 عدد خیارشور بزرگ – 4 عدد تخم مرغ 4 عدد سیب زمینی پخته شده 5 عدد هویج 1.5 پیمانه مغز کرفس خرد شده 2 پیمانه گوشت مرغ لاشه شده یک پیمانه گردو خرد شده 1 الی 2 پیمانه سس مایونز نصف پیمانه روغن مایع یا زیتون 3 قاشق غذاخوری آبلیمو – نمک و فلفل به مقدار لازم

پس از پختن کامل ماکارونی، آن را در صافی ریخته و روی آن آب بریزید تا لیزی آن گرفته شود. سس، آبلیمو و روغن زیتون را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید و سپس ماکارونی، سیب زمینی خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. تخم مرغ، هویج و خیار شور را مربعی خرد کنید و به این مخلوط اضافه کنید. مغز کرفس را ریز خرد کنید و به همراه گردو خرد شده، مرغ، نمک و فلفل به بقیه مواد اضافه کنید.

سالاد ماکارونی با سبزیجات:

مواد لازم: 450 گرم ماکارونی پیچ یا فری – 2 پیمانه مرغ پخته و خرد شده ( یا کالباس) 3 عدد فلفل دلمه 4 عدد پیاز متوسط 4 عدد گوجه فرنگی بدون دانه نصف پیمانه پنیر رنده شده­ی پیتزا یک پیمانه خیارشور خرد شده نصف پیمانه لوبیا سبز پخته و خرد شده نصف پیمانه کاهو خرد شده نصف پیمانه کدو سبز خرد شده نصف پیمانه خامه یک پیمانه سس مایونز 1/3 پیمانه آبلیمو – نمک و فلفل به مقدار لازم

ماکارونی را بپزید و درون صافی بریزید. در یک ظرف بزرگ، سس، خامه، آبلیمو، نمک، فلفل و پنیر پیتزا را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. ماکارونی و مرغ را داخل این ظرف بریزید و هم بزنید. تمام سبزیجات را به شکل مربع خرد کنید و به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آنکه داخل یخچال قرار دادید، در صورت لزوم می­توانید مقداری سس به آن اضافه کنید.

سالاد ماکارونی با انار:

مواد لازم: نصف بسته ماکارونی فری – 2 عدد سیب زمینی متوسط و پخته شده 2 پیمانه انار دانه شده سیاه 3 عدد هویج پخته شده 2 قاشق غذاخوری ماست آبرفته 5 عدد خیار شور متوسط 2 قاشق غذاخوری سس مایونز یک پیمانه لوبیاچیتی پخته شده مقداری آبلیمو – نمک و فلفل به مقدار لازم

ماکارونی را بپزید و درون صافی بریزید. سیب زمینی پخته شده را به صورت مربعی خرد کنید. در یک کاسه سس، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید و سپس ماکارونی، سیب زمینی، خیار شور و هویج پخته شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر انار را به این مخلوط بیفزایید.

سالاد ماکارونی با زیتون:

مواد لازم: نصف بسته ماکارونی رشته­ای – 3 عدد گوجه فرنگی خرد شده نصف پیمانه زیتون بدون هسته (زیتون سیاه یا سبز) 1.5 پیمانه مرغ پخته شده 1.4 پیمانه شیویت خرد شده نصف پیمانه کنسرو ذرت پخته شده مقداری روغن زیتون و آبلیمو – نمک و فلفل به مقدار لازم

بعد از پختن ماکارونی، آن را صاف کنید. در یک ظرف،روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کنید. سپس به آن ماکارونی، مرغ پخته شده، شیویت و ذرت را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در آخر زیتون و گوجه خرد شده را به مخلوط اضافه کنید.

قیمه ماکارونی:

مواد لازم: 500 گرم ماکارونی بلند – 300 گرم گوشت تکه­ای کوچک 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده یک پیمانه لپه پخته نصف پیمانه فلفل سبز خلال شده 50 گرم کره 3 قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی یک پیمانه سر خالی آب 6 عدد سیب زمینی خلال سرخ شده 2 قاشق غذاخوری آبلیمو – روغن، زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

ماکارونی را در آبجوش بریزید، اما در قابلمه را روی آن نگذارید. در حین جوشیدن، روغن، نمک و زردچوبه را اضافه کنید. وقتی ماکارونی کمی نرم شد، آن را داخل صافی بریزید و با آب ولرم بشورید.

گوشت را درون آب بریزید و زمان بدهید تا بپزد، سپس پیاز داغ، لپه پخته شده، فلفل سبز خلال شده، رب، نمک و فلفل را داخل آب بریزید و مخلوط کنید. بگذارید آنقدر روی حرارت بماند تا مقدار زیادی از آب آن بخار شود. بعد از اضافه کردن آبلیمو به این قابلمه، در یک قابلمه جدا، ماکارونی را بگذارید دم بکشد. پس از 5 دقیقه، وقتی که ماکارونی کامل پخت، آن را داخل دیس بریزید و روی آن را با مواد پر کنید. سیب زمینی­های سرخ شده را روی ماکارونی بگذارید و می­توانید در آخر، کره را آب کنید و روی کل مواد بریزید.

کوکوی ماکارونی:

مواد لازم: 250 گرم ماکارونی – 7 عدد تخم مرغ متوسط یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر یک قاشق سوپ­خوری آرد یک عدد گوجه فرنگی بزرگ 3 قاشق غداخوری جعفری ساتوری و خرد شده – روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم

ماکارونی را در آبجوش ریخته و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. وقتی ماکارونی نرم شد، آن را صاف کنید. تخم مرغ­ها را یکی یکی داخل یک ظرف بزرگ بریزید و خوب هم بزنید (حدود 20 دقیقه). نمک، فلفل، بیکینگ پودر، جعفری و گوجه فرنگی را آرام آرام به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید. سپس ماکارونی را به این مواد اضافه کنید و مجدد هم بزنید. در یک تابه­ی بزرگ، مقداری روغن ریخته و بعد از داغ شدن مواد را داخل آن بریزید. با حرارت کم، دو طرف کوکو را سرخ کنید و پس از پخت، آن را برش دهید.

 

  • ۹۹/۰۵/۱۲
  • باران بلاگر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی