راهکارهای جالب برای آشپزی

آموزش و دستور تهیه انواع غذاها

راهکارهای جالب برای آشپزی

آموزش و دستور تهیه انواع غذاها

با من همراه باشید تا شما را با دنیای اشپزی آشنا کنیم.

  • ۰
  • ۰

 

قطعاً شما نیز روش‌های متفاوتی را جهت تهیه خیارشور مشاهده کرد، امروز کنارتان هستیم تا یکی از ساده‌ترین و ماندگارترین روش‌ها را تقدیم حضورتان کنیم.

لطفا ترکیب مواد اعلام شده را به صورت دقیق رعایت کنید تا خیارشوری بسیار خوشمزه داشته باشید.

خیارشور دسر بسیار خوشمزه‌ای است که در کنار بیشتر غذاها می‌توان آن‌را سرو کرد.

شما با رعایت چندین نکته کوچک به راحتی می‌توانید خیارشور‌های خوشمزه تهیه کنید.

مدت زمان تقریبی تهیه خیارشور ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است و مدت زمان انتظار جهت سرو نهایی حداکثر یک هفته است.

مواد مورد نیاز جهت تهیه خیار شور :

خیارتازه به مقدار لازم

ترخون، سیر، فلفل، نمک و آب جوشیده به مقدار لازم

 

در تهیه این خیارشور مواد با واحد یکسانی را به شما اعلام نکردیم تا با توجه به شرایط تهیه، ظروف نگهدارنده با سایزهای متفاوت و‌ حتی مقداری که مناسب نیازتان است بتوانید تهیه کنید.

اولین مرحله خیارها را تمیز بشویید و گل‌های آن‌ها را بکنید.

اگر خیاری نرم ، یا خراشیده و  شکسته شده است، حتما آن‌را کنار بگذارید زیرا در حین تخمیر ممکن است موجب خراب شدن مواد شما شود. .ترجیحا از خیارهای با سایز کوچک استفاده کنید.

در دومین مرحله ظرفی مناسب برای تهیه خیارشورها تهیه کنید.

توجه داشته باشید درب ظرف باید کاملاً محکم شود تا هوایی درون آن وارد نشود.

اگر هوا به درون خیارشورهای شما وارد شود، خیارشورها نرم شده و اصلاً مرغوب نخواهند شد.

یک ردیف از خیارها را ته ظرف بریزید به مقدار دل‌خواه ترخون، سیر تازه و فلفل روی سطح آن بچینید.

مجدد یک ردیف خیار و یک ردیف ترخون و سیر و فلفل را اضافه کنید.

این کار را تا پایان ادامه دهید تا ظرف پر شود.

در حین کار ظرف را چندین بار به زمین بکوبید تا فضاهای خالی بین خیارها گرفته شود و مقدار بیشتری خیار در ظرف جایی بگیرد حتما از این روش استفاده کنید.

در سومین مرحله ظرف شما به هر اندازه که باشد آن را به ۵ قسمت مساوی تقسیم کنید و یک پنجم ظرف را سرکه بریزید، توجه کنید اگر مقدار سرکه بیشتر شود خیارشورهای شما نرم‌تر و طعم ترش‌تری خواهند گرفت.

اگر مقدار سرکه کمتر باشد خیارشورهای شما طعم ترشی کمتری خواهند داشت و تردتر خواهند شد. اغلب خیارشورهای تجاری از نوع دوم هستند.

 بنابراین حتماً در اضافه کردن مقدار سرکه دقت لازم را داشته باشید.

نحوه دیگری برای محاسبه مقدار سرکه مورد نیاز این است که با توجه به سایز ظرف مورد استفاده شما باید به مقدار دو سانتی‌متر ته ظرف را سرکه بریزید.

درآخرین مرحله مقداری آب را جوش کنید و منتظر باشید تا آب خنک شود؛

 باز هم در این مرحله با توجه به ذائقه خودتان مقداری نمک به آب اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید لازم به ذکر است اگر نمک کمی اضافه کنید خیارشورهای شما شوری کمتری خواهند داشت و به‌طبع اگر نمک بیشتری اضافه کنید خیارشورهای شما شورتر خواهد شد.

پیشنهاد ما در این مرحله حد نرمال و مقدار متوسطی از شوری است.

آب نمک را در ظرف خیارها بریزید تا کاملاً روی سطح خیارها را بپوشاند. یک حبه قند را روی آن بیندازید و سر ظرف را محکم ببندید.

بهتر است یک تا دو روز ظرف را برعکس در دمای محیط قرار دهید تا هیچ هوایی وارد  ظرف نشود.

با مرور زمان شما تغییر رنگ خیارها را متوجه می‌شوید که عموما بعد از یک هفته خیارشورهای شما آماده هستند.

درب ظرف را باز کنید و از آن بچشید، اگر حس کردید در این مرحله میزان شوری خیارها کم  است می‌توانید کمی نمک اضافه کنید و چندین بار ظرف را سر و ته کنید تا نمک به‌خوبی حل شود.

نکته مهم: بعد از باز کردن سر ظرف باید خیارشورها را در یخچال نگهداری کنید، رعایت این موضوع هم از کپک زدن خیارشور جلوگیری می‌کند و هم مدت زمان خیلی بیشتری می‌توانید آن‌ها را نگهداری کنید. علاوه بر این مراقب باشید به‌هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شئی چرب دیگری وارد محلول خیارشور نشود. در اکثر موارد عدم‌رعایت این نکته موجب کپک‌زدن خیارشور می شود.

با رعایت تمامی نکاتی که ذکر شد شما می‌توانید خیارشورهای بسیار ترد و خوشمزه داشته باشید؛

 امیدواریم که از آموزش امروز نیز کمال استفاده را برده باشید .

تا آموزش‌های بعدی برایتان شادی و سلامتی را آرزومندیم

پاینده و برقرار باشید.

 

  • ۹۹/۰۳/۲۰
  • باران بلاگر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی